Bluestacks Pubg mobile desteklemiyor hatası (çözüm)

Bluestacks'den pubg mobile girmek isteğimiz zaman Pubg mobile cihazınız şu anda desteklenmiyor diye  bir hata alıyoruz. Bluestack'ın bu konudaki resmi çözümü aşağıda resimlerde verildiği gibidir.

not: ayrıca Bluestack'in rahat çalışabilmesi için cihazınızda en az 4 GB Ram olması gerekiyor ve maalesef Pc'de güçlüde bir ekran kartı bulunmalı.



 1. adım: dişli simgesine tıklayıp Ayarlar bölümüne girmeliyiz.


 2. adım: Göster kısmından Çözünürlük ayarının Sistem Varsayılanı olduğunu kontrol ediniz. ardından DPI ayarının en az 240 DPI  yapınız, sisteminiz güçlü ise 320 DPI yapabilirsiniz.


3. adım: Motor kısmına gelerek Gelişmiş grafik motorunu kullan işaretleyin ve OpenGL'nin işaretli olduğundan emin olun. ardından  CPU ve RAM paylaşımı seçeneği altında bulunan Ana İşlemci alanları kısmındaki işaretli yeri tıklayıp 4 rakamı seçelim. Artık gerekli tüm ayarları yapmış bulunuyoruz ve Şimdi Yeniden başlat butonuna tıklayalım ve Bluestack kendini yeniden başlatıp Pugb mobile girecektir.


3 yorum:

  1. open glyide desteklemiyor fütfen çözüm bulun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iyi günler. Open gl hatasının çözümü öncelikle ekran kartınınızın sürümünü kontrol etmek ve güncel olmadığı taktirde; güncellemektir. Diger bir hata sebebi ise ekran kartının çok eski olmasından dolayı Open gl'yi destekleme,mesi. Bu durumda ekran kartınız çok eski ve görevini artık gerçekleştiremediği için değiştirmez gerekiyor.

      Sil

  2. Eğer siz de Pubg mobile ses yankı sorununa çözüm arayanlardansanız buraya tıklayın:pubg mobile ses yankı sorunu

    YanıtlaSil