Telefonda dövüş oyunlarını ücretsiz oynayabilmenin en kolay yolu.

Bugün telefonda gba oyunlarını ücretsiz oynayabileceğiniz bir yöntem olan GBA EMÜLATÖR programını önereceğim. Uygulamayı buradan indirip telefonunuza kurabilirsiniz. Program Play store'de ücretsiz ve yasaldır. Siz, reklam sevmem ücreti neyse veririm derseniz orası başka; uygulamanın Plus sürümü mutlaka vardır ama bu emülatorü önermemin sebebi: ücretsiz kategorindeki en sağlıklı ve basit program olmasıdır.


Gelelim oyunlar konusuna: Gameboy Advanced oyunlarını oynamanıza yarayan bu uygulanma, her ne kadar nostalji dediğimiz oyunları açıyor olsa da ( ki bana göre telefonda sunulan oyunlara taş çıkartır) her biri muhteşem oyunlar ve sık sık sizlerinde sevebileceği oyunları Twitter'da tavsiye edeceğim.


Oyunları internette gba rom adıyla aratıp kolaylıkla bulabilir ve indirebilirsiniz ( siz yine de oyunların sonuna cool yada love yazın) fakat ücretli veya ücretsiz oyun indireceğiniz size kalacağı için link vermek istemedim. Oyunu indirdikten sonra Download klasörüne girdikten veya üsteki arama simgesine dokunarak tek tıkla açıp oynayabilirsiniz. Şimdiden keyifli oynamalar.

0 yorum:

Yorum Gönder